Newsletter 1, 24/01/2003

Op 1 februari 2003 opent Ingrid Van Renterghem de deuren van haar Exclusief Belgisch Mode Platform. In het schilderachtige Sint-Martens-Latem kan U zich onderdompelen in de luxe van de belgische lifestyle. U maakt er kennis met belgische top designers, juweelontwerpers, parfums, chocolade, schoenen, handtassen en accessoires.

In de lounge deelt U uw ervaringen met anderen terwijl U geniet van een glaasje belgische champagne. Of U bespreekt er het werk uit de kunstgalerij. Dit alles vanzelfsprekend onder begeleiding van belgische muziek.
Fashion, in deze editie: Kaat Tilley zomer 2003

Er schuilen heel wat etnische invloeden in de zomercollectie van Kaat Tilley. Het lijkt wel alsof ze een wereldreis gemaakt heeft voor ze aan haar tekentafel ging zitten.

De lokroep van Afrika duikt op in warme aardkleuren, tie & dye effecten, mooi linnen in degradé en vloeiende vormen. Het raffinement en het mysterie van Indië worden dan weer vertaald in vederlichte, bijna transparante stoffen, prachtig borduurwerk en wikkeleffecten die doen denken aan de sari. Tegelijk hangt er een soort Kamasutra Lees verder
The Lounge: Belgische muziek en dranken

Op de eerste verdieping, naast de accessoires van Christophe Coppens, de juwelen van Wouters & Hendrix, Kaat Tilley en Ilse De Keulenaer, is er The Lounge. Een ontmoetingsplaats voor mensen die interesse hebben in de 'Belgian LifeStyle'.

U kan er de exclusieve Demoiselle Champagne proeven van het belgische wijnhuis Vranken. Als koffie serveren we Brésor en het water is van Eaulala. Indien U zin heeft in zoetigheid kan U proeven van ondermeer de Kama Sutra chocolade van de gentse pralinier Daskalidès. Voor de mannen staat de Duvel koud en onder begeleiding van Arno, Neeka, Anne Pierle, Vaya Con Dios of Philip Catherine zullen de nieuwe ideeën zo opborrelen.
The Gallery: Frank Liefooghe, 01/02/03 - 15/02/03.

Op de tweede verdieping vinden we het werk van deze boeiende globetrotter die in zijn 35-jarige carrière al een 75-tal landen afgereisd heeft. Dit gaande van een heus China-project 'A Square of Equality' of een plein van gelijkheid, een artificieel landschap gecreëerd met langwerpige beschilderde ballonen temidden van een Thaise vlakte tot een reeks Gebakken Gedichten in Moskou of een vredesmonument op de Mont Blanc.

De reeks schilderijen hier gepresenteerd zijn als het ware verslagen van deze ontdekkingstochten en samenwerking met lees verder
Kleding Kunst Juwelen Accessoires Producten
Ingrid Van Renterghem, Kortrijksesteenweg 224, 9830 Sint-Martens-Latem, 09/240.11.11
Open: van dinsdag tot vrijdag: 11u - 19u, zaterdag: 11u - 18u, zondag: 13u - 18u.
Kaat Tilley - Dirk Bikkembergs - Sofie d'Hoore - Jean Paul Knott - marien perez - Christophe Coppens
Wouters & Hendrix - Kaat Tilley Jewels - Ilse De Keulenaer
Mer du Nord - Rue Blanche - Vranken - Daskalidès - Decant'Air - Brésor - Eaulala