Nieuwsbrief 11, 19 augustus 2003.

  • Reserveer alvast 11 september in uw agenda
  • De wintercollecties zijn aangekomen
  • Nieuwe evenementen van het winterseizoen
  • Champagne Vranken te koop via Ingrid Van Renterghem
Reserveer alvast 11 september in uw agenda.

Een nieuw seizoen start vol Belgische levensstijl. Evenementen, de volledige nieuwe winter collecties, nieuwe designers, bijkomende accessoires, andere kunstenaars die exposeren.

Op 11 september stellen wij U dus officieel de nieuwe wintercollectie voor en hebben wij het genoegen U tevens uit te nodigen voor de vernissage van de werken van een jong getalenteerd duo.

Zoals steeds start dit evenement om 19u30. Indien U wenst kan U nu reeds reserveren.

Specifieke info ontvangt U einde van deze maand.
Leroy & Leroy
De Belgische wintercollecties komen aan.

Sommige collecties (zoals Dirk Bikkembergs of Wouters & Hendrix) zijn reeds volledig. Andere zijn reeds voor een groot gedeelte geleverd en enkele verwachten we nu elk moment.

Dit seizoen volgen we eveneens de accessoire lijn van Ellen Verbeek, A.F. Vandervorst, Walter Lecompte en Olivia Hainaut.

Meer info?
Ellen Verbeek
Nieuwe evenementen van het seizoen.

Vorig seizoen waren er talrijke evenementen, denken we maar terug aan de vernissages van de tentoonstellingen van Kaat Tilley en van Karl Meersman.

Er was de Cuba Calling night met modeshow van de ontwerpster Chris Janssens, de consultatie namiddag met dokter Coppens of de défilé van de Young Art Happening met een debat tussen Veerle Windels en de afgestudeerden van Gent en Antwerpen.

Vergeten we niet de tentoonstellingen van Frank Liefhooghe en Hugo De Leener en muzikaal mochten we Koen De Cauter en Roland met Steven De Bruyn verwelkomen. U kan nog steeds nagenieten van dit alles als u naar onze site www.ingridvanrenterghem.be surft.

Het eerste evenement is op 11/09 en verder komen er evenementen met Dirk Bikkembergs en met Jean Paul Knott. U wordt vanzelfsprekend via deze nieuwsbrief uitgenodigd.

VRHFSTDT
Champagne Vranken nu te koop

Wie al langsgeweest is zal ongetwijfeld al kennis gemaakt hebben met de champagne Demoiselle "Tête de Cuvée" van het Belgisch-Franse wijnhuis Vranken. Deze champagne is de fijnste van het volledige Vranken gamma.

Op vraag van verschillende champagne genieters hebben we besloten om deze champagne ook te verkopen.

Spring eens binnen voor meer info.
tête de cuvée
Laatste 2 weken uitzonderlijke condities zomercollectie 2003

Tot eind augustus zijn er nog zeer interessante condities op enkele uitzonderlijke zomercollecties!

Kleding Kunst Juwelen Accessoires Producten
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat U of iemand met uw emailadres zich ingeschreven heeft via de website van Ingrid Van Renterghem. Mocht U niet langer onze nieuwsbrief willen ontvangen klik dan hier en we verwijderen U uit ons email bestand.
Ingrid Van Renterghem, Kortrijksesteenweg 224, 9830 Sint-Martens-Latem, 09/240.11.11
Open: van dinsdag tot vrijdag: 11u - 19u, zaterdag: 11u - 18u, zondag: 13u - 18u.
Kaat Tilley - Dirk Bikkembergs - Sofie d'Hoore - Chris Janssens - Jean Paul Knott - marien perez - Christophe Coppens
Wouters & Hendrix - Kaat Tilley Jewels - Ilse De Keulenaer - Kuppers en Verheyden - Ellen Verbeek - Walter Lecompte - Olivia Hainault - A.F. Vandervorst
Mer du Nord - Rue Blanche - Vranken - Daskalidès - Decant'Air - Brésor - Eaulala - Stella - Duvel