Nieuwsbrief 12, 01 september 2003.

Uitnodiging evenementen op 11 september 2003 om 19u30.
  • Vernissage Leroy & Leroy
  • Voorstelling wintercollecties
Virtuele modeshows van Belgische wintercollecties.

De Belgische designers hebben prachtige wintercollecties getekend. Vrouwelijk, sensueel, stijlvol, uitdagend of sportief: elk facet van een vrouw wordt wel door één designer in het spotlight geplaatst.

Virtuele modeshows, met bijpassende muziek in aanwezigheid van enkele designers, zullen U meer inzicht geven over de verschillende lijnen.

Meer info?
Christophe Coppens Dirk Bikkembergs
U bent welkom voor de vernissage van Leroy & Leroy.

'We schilderen zoals anderen een dialoog aangaan maar wij maken een dialoog met verf in plaats van met woorden. Zoals bij een schaakspel zwijgen we en proberen de tegenstander klem te zetten. Schaakmat: het spel is uit, het doek is af. We komen er niet meer aan. De winnaar zet als eerste zijn handtekening: dat is de spelregel!'

Klik hier voor meer info.


De vernissage en de shows starten om 19u30. Mogen wij U vragen om uw aanwezigheid te bevestigen via mail of telefonisch op 09/240.11.11.
Leroy & Leroy
Kleding Kunst Juwelen Accessoires Producten
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat U of iemand met uw emailadres zich ingeschreven heeft via de website van Ingrid Van Renterghem. Mocht U niet langer onze nieuwsbrief willen ontvangen klik dan hier en we verwijderen U uit ons email bestand.
Ingrid Van Renterghem, Kortrijksesteenweg 224, 9830 Sint-Martens-Latem, 09/240.11.11
Open: van dinsdag tot vrijdag: 11u - 19u, zaterdag: 11u - 18u, zondag: 13u - 18u.
Kaat Tilley - Dirk Bikkembergs - Sofie d'Hoore - Chris Janssens - Jean Paul Knott - marien perez - Christophe Coppens
Wouters & Hendrix - Kaat Tilley Jewels - Ilse De Keulenaer - Kuppers en Verheyden - Ellen Verbeek - Walter Lecompte - Olivia Hainault - A.F. Vandervorst
Mer du Nord - Rue Blanche - Vranken - Daskalidès - Decant'Air - Brésor - Eaulala - Stella - Duvel