Newsletter 14, 05/11/2003.

Donderdag 13/11/03 om 19.30 “LATE NIGHT EVENT”.

  • Reserveer alvast donderdag 13.11.2003
  • Tentoonstelling verlichtingscollectie Kaat Tilley
  • Tentoonstelling hedendaagse kunst Johan Hespeel
  • Projectie van Belgische artiest

Openingsuren
ma - vr: 11.00 - 19.00
Zaterdag: 11.00 - 18.00
Zondag: 13.00 - 18.00


Late night event donderdag 13.11.2003 om 19u30.

Om praktische redenen wordt het evenement met Jean Paul Knott en Jean Claude Wouters uitgesteld naar een nog later te bepalen datum.

Die avond nodigen wij U echter zeer graag uit om U eens extra te kunnen verwennen. Naar goede gewoonte horen daar een glaasje, een hapje, de juiste muziek, projecties en niet 1 doch 2 tentoonstellingen bij.

Er wacht U echter nog een aangename verrassing. Uitzonderlijke condities enkel en alleen die avond.

Tentoonstelling verlichtingscollectie Kaat Tilley

In april werd de verlichtingscollectie van Kaat Tilley op de beurs van Milaan Eurolec 2003 gelanceerd. Meteen volgden bestellingen uit maar liefst 35 landen. De collectie sluit naadloos aan bij de sfeer van de kledij van Kaat Tilley. Ze balanceert tussen de Italiaanse renaissance en de nieuwe technologie. De gesofistikeerde bewerkingen van de materialen en het spanningsveld van de vormen maken deze collectie zo vernieuwend en uniek dat ze meteen de gevoelige snaar van heel wat designliefhebbers geraakt heeft.

Nieuw, sprankelend, fris en van een hoogwaardig gehalte, zo werd haar collectie omschreven.

De presentatie van Kaat Tilley verlichtingscollectie van vrijdag 24 oktober jl. werd uitgezonden op TV Brussel en op de VRT De Rode Loper.
Tentoonstelling hedendaagse kunst Johan Hespeel

“Inhoudelijk is mijn werk een abstractie van vlakken die een zekere correlatie met elkaar zoeken.

Vlakken en geometrische vormen worden op het paneel bewerkt tot een landschap dat tekenen van afwezigheid vertoont. De leegte in de vlakken, meestal doorbroken of verstoord door voorwerpen, mag niet inboeten aan soberheid”
Breng uw partner of vriendin mee, laat ons weten met hoeveel personen wij U mogen verwachten. Of bel ons op 09/240.11.11 om te bevestigen.

Bezoek onze website: www.ingridvanrenterghem.be om meer info te bekomen over deze tentoonstellingen en onze collecties.

Kleding Kunst Juwelen Accessoires Producten

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat U of iemand met uw emailadres zich ingeschreven heeft via de website van Ingrid Van Renterghem. Mocht U niet langer onze nieuwsbrief willen ontvangen klik dan hier en we verwijderen U uit ons email bestand.


Ingrid Van Renterghem, Kortrijksesteenweg 224, 9830 Sint-Martens-Latem, 09/240.11.11
Open: van maandag tot vrijdag: 11u - 19u, zaterdag: 11u - 18u, zondag: 13u - 18u.


Kaat Tilley - Dirk Bikkembergs - Sofie d'Hoore - Chris Janssens - Jean Paul Knott - marien perez - Christophe Coppens - Wouters & Hendrix - Kaat Tilley Jewels - Ilse De Keulenaer - Kuppers en Verheyden - Ellen Verbeek - Walter Lecompte - Olivia Hainaut - A.F. Vandevorst - Vranken - Daskalidès - Decant'Air - Brésor - Eaulala - Stella - Duvel