Lancering van de zomercollectie.

  • Reserveer 18/03/04
  • Nieuwe merken
  • La Passione della Moda 27/03/04
  • Outlet
  • Speciale promotie acties op de site

Openingsuren
Week: 11.00 - 19.00
Zaterdag: 11.00 - 18.00
Zondag: 13.00 - 18.00
Dinsdag: Sluitingsdag

1 jarig bestaan en lancering zomercollectie 2004 op 18/03/04

De officiële lancering van de zomercollectie vindt plaats op donderdag 18 maart aanstaande om 19u30. Een jaar geleden reeds zijn wij opgestart en om dit te vieren komen de DJ's van café Theatre de hele avond muziek draaien en voor de nodige sfeer zorgen. Uiteraard zal er op dit feestje ook de nodige versnaperingen en drank te bekomen zijn.


Klik hier om te reserveren


Nieuwe merken

Martin Margiela, zoals eerder aangekondigd zijn wij zeer blij met de nieuwe lijn 4. Deze collectie bestaande uit luxueuze prachtige stoffen; crêpe de chine-zijde, wol - cashmere, zijde-katoen …
Kenmerkend voor deze lijn zijn: de "tailor" afwerking en de pure eenvoud van de silhouetten. Accessoires zoals schoenen maken het geheel af.


Nathalie Verlinden, het uitgangspunt van haar schoenencollectie is de artisanale afwerking, haar unieke vormgeving, het gebruik van geitenleer en de typische ingedeukte neus van de schoen.


LA-BAS, handgemaakte juwelen uit natuurlijke materialen. Leder, hars, parels, koralen worden verwerkt tot kettingen. Deze vintage stukken bezorgen u een persoonlijke look.


Fabiaan Van Severen, bekend als meubelontwerper lanceert nu zijn eigen handtassen collectie "No nonsense" bestaande uit tuigleder.


Het merendeel van de collecties is nu geleverd.

La passione della moda

Op zaterdag 27 maart as vindt dit internationaal mode spektakel plaats in de Mercedes Benz garage te Sint-Martens-Latem, gevolgd door een exclusieve receptie. Meer info en kaarten zijn te bekomen in de zaak of in de volgende newsletter. (Opbrengst voor een goed doel)

Outlet.

Ruime keuze uit zowel zomer - als wintercollecties aan uiterst interessante condities in onze outlet shop op de 2de verdieping. U kan nu reeds al de zomer bekijken op het internet : www.e-outlet.be

Promo acties

Vanaf heden kan u op onze promotiepagina van de site steeds speciale acties uitprinten. Op vertoon van die bon kan u in de zaak geregeld genieten van speciale acties. Indien uw kennissen zich ook inschrijven worden zij ook automatisch uitgenodigd op al onze evenementen en acties en genieten eveneens van de speciale acties.Kleding Kunst Juwelen Accessoires Producten

Ingrid Van Renterghem, Kortrijksesteenweg 224, 9830 Sint-Martens-Latem, 09/240.11.11
Open: van maandag tot vrijdag: 11u - 19u, zaterdag: 11u - 18u, zondag: 13u - 18u.

Martin Margiela - Kaat Tilley - Dirk Bikkembergs - Sofie d'Hoore - Chris Janssens - Jean Paul Knott - marien perez - Christophe Coppens - Wouters & Hendrix - Nathalie Verlinden - Ilse De Keulenaer - Kuppers en Verheyden - Ellen Verbeek - Walter Lecompte - Olivia Hainaut - A.F. Vandevorst - Fabiaan Van Severen

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat U of iemand met uw emailadres zich ingeschreven heeft via de website van Ingrid Van Renterghem. Mocht U niet langer onze nieuwsbrief willen ontvangen klik dan hier en we verwijderen U uit ons email bestand.