Ode aan de moeder.

  • Moederdag: 9 mei
  • Boek:'Prinses van het Pajottenland'
  • Nog meer feesten in het vooruitzicht?
  • Tentoonstelling
  • Outlet / Stockverkoop

Openingsuren
Week: 11.00 - 19.00
Zaterdag: 11.00 - 18.00
Zondag: 13.00 - 18.00
Dinsdag: Sluitingsdag

Moederdag op 9 mei.

Kom vanaf nu reeds kijken (za. 1 mei: gesloten - zo. 2 mei: open) en vind bij ons een ideaal geschenk voor moederdag.

Wij verwelkomen u op 7, 8 en 9 mei met een glas champagne en stellen u verscheidene geschenken voor waaronder de prachtige collectie juwelen van Wouters en Hendrix.
'Prinses van het Pajottenland' of 'Ode aan Mijn Moeder'

Vers van de pers: 'Prinses van het Pajottenland' geschreven door Johan Verminnen is een ode aan zijn moeder. Het boek is stijlvol, oprecht en voor velen van ons zijn de situaties herkenbaar. Bovendien bevat het mooie foto's en een cd, met 7 herwerkte Verminnen liedjes. Vanaf nu bij ons te verkrijgen (17,5 €).

Op moederdag (9 mei) tussen 15u en 17u komt Johan Verminnen uitzonderlijk zijn boeken signeren in onze zaak.

Klik hier om uw exemplaar te reserveren.
Communie- tuin- of trouwfeest in het verschiet?

Kom vrijblijvend langs en wij adviseren u graag. Klik op de foto hiernaast, u zal zich een idee kunnen vormen van de verschillende stijlen die U bij ons kan terugvinden.

U vindt trouwens bij ons niet alleen kleding.
Schoenen, handtassen, hoeden, sjaals, handschoenen, juwelen of diverse accessoires maken de outfit compleet.

Koppel uw bezoek aan een verkenning van de streek. Sint-Martens-Latem, heeft immers een rijke artistieke traditie. Gastronomie, kunst en het mooie landschap zijn een bezoek van het dorp aan de Leie meer dan waard. ...Nieuwe expositie

Yves Velter woont en werkt in Oostende. In zijn werk zoekt hij naar wegen waarin hij zijn zoektocht kan “verbeelden”, beeldende kunst geeft hem die mogelijkheid.

Het is een gegeven dat op verschillende niveaus werkt: herinneringen, ervaringen, bedenkingen, angsten, verlangens, metaforen, beeld, materialen,... komen met elkaar in contact en vormen een gelaagde constructie waarin de som veel meer is dan de afzonderlijke lees verder

Mieke Selleslagh: potten in keramiek, iedere créatie is hand gemaakt volgens de oude Japanse raku techniek waarbij vuur, rook en water een geraffineerd spel spelen met de klei en het glazuur.Outlet.

Permanente stockverkoop uit zowel zomer - als wintercollecties aan uiterst interessante condities in onze outlet shop op de 2de verdieping.

U kan op de site een deel van het aanbod bekijken en zelfs al uw stuk reserveren via het internet: www.e-outlet.be

Kleding Kunst Juwelen Accessoires Producten

Ingrid Van Renterghem, Kortrijksesteenweg 224, 9830 Sint-Martens-Latem, 09/240.11.11
Open: van maandag tot vrijdag: 11u - 19u, zaterdag: 11u - 18u, zondag: 13u - 18u.

Martin Margiela - Kaat Tilley - Dirk Bikkembergs - Sofie d'Hoore - Chris Janssens - Jean Paul Knott - marien perez - Christophe Coppens - Wouters & Hendrix - Nathalie Verlinden - Ilse De Keulenaer - Kuppers en Verheyden - Ellen Verbeek - Walter Lecompte - Olivia Hainaut - A.F. Vandevorst - Fabiaan Van Severen

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat U of iemand met uw emailadres zich ingeschreven heeft via de website van Ingrid Van Renterghem. Mocht U niet langer onze nieuwsbrief willen ontvangen klik dan hier en we verwijderen U uit ons email bestand.