Newsletter: Wat denkt U ervan?

  • Start zomersolden
  • Enquête: uw mening telt
  • Luminus adverteert in Kaat Tilley
  • Dirk Bikkembergs in de bloemen gezet
  • Outlet

Openingsuren
Week: 11.00 - 19.00
Zaterdag: 11.00 - 18.00
Zondag: 13.00 - 18.00
Dinsdag: Sluitingsdag

De zomersolden starten op 1 juli met een late night shopping.

Zoals gewoonlijk starten donderdag 01 juli 2004 de zomersolden. Profiteer van de uitzonderlijke kortingen op de collecties, op sommige accessoires en juwelen. We beginnen de zomer met een:

LATE NIGHT SHOPPING op 01 juli

donderdagavond zijn we open tot 23u00.

Terwijl u past kan uw partner ondertussen genieten van een Belgisch drankje in de lounge en een bezoek brengen aan de tentoongestelde kunstwerken.

U kan een deel van de huidige collectie hier bekijken.
Enquête: Uw mening telt

1,5 jaar terug startten we onze concept store.

Zoals U weet stellen we de mening van onze klanten en newsletter lezers op prijs. Daarom willen wij uw feedback bundelen zodat we nog meer tegemoet kunnen komen aan uw wensen en opmerkingen...

Mogen wij daarom eventjes van uw tijd vragen om onze ENQUETE in te vullen.


Kaat Tilley en Luminus

Acrobaten en jongleurs in Kaat Tilley outfits !

Wie recent de communicatie van Luminus in de gaten hield, heeft de nieuwe TV spot zeker opgemerkt. Getooid in exclusieve outfits ontworpen door Kaat spelen acrobaten en jongleurs (cirque du soleil) in een magisch geheel met vuur om zo de gaskachel te laten gloeien.

De figuurtjes die ondertussen als Luminusiens door het leven gaan, dragen ook de eerste mannenmode ooit door Kaat Tilley ontworpen!


Dirk Bikkembergs valt in de prijzen

Wist U dat Dirk Bikkembergs in het Sicilaanse stadje Toarmina de prestigieuze onderscheiding "Oscar della Moda"gekregen heeft voor zijn hele oeuvre?

Het is nog maar de 4de keer dat die prijs wordt uitgereikt (vorig jaar Jean-Paul Gaultier). In de jury zitten oa journalisten van toonaangevende bladen als Vogue, Elle, Marie Claire, GQ.

Sinds Dirk de huisontwerper is van de voetbalploeg Inter Milaan, is de 45 jarige Vlaming de lieveling van de Italiaanse modewereld!

Outlet.

Permanente stockverkoop uit vorige zomer- en wintercollecties aan uiterst interessante condities in onze outlet shop op de 2de verdieping.

U kan op de site een deel van het aanbod bekijken en zelfs al uw stuk reserveren via het internet: www.e-outlet.be

Kleding Kunst Juwelen Accessoires Producten

Ingrid Van Renterghem, Kortrijksesteenweg 224, 9830 Sint-Martens-Latem, 09/240.11.11
Open: van maandag tot vrijdag: 11u - 19u, zaterdag: 11u - 18u, zondag: 13u - 18u.

Martin Margiela - Kaat Tilley - Dirk Bikkembergs - Sofie d'Hoore - Chris Janssens - Jean Paul Knott - marien perez - Christophe Coppens - Wouters & Hendrix - Nathalie Verlinden - Ilse De Keulenaer - Kuppers en Verheyden - Ellen Verbeek - Walter Lecompte - Olivia Hainaut - A.F. Vandevorst - Fabiaan Van Severen

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat U of iemand met uw emailadres zich ingeschreven heeft via de website van Ingrid Van Renterghem. Mocht U niet langer onze nieuwsbrief willen ontvangen klik dan hier en we verwijderen U uit ons email bestand.