Newsletter 3 , 21/03/2003, Uitnodiging vernissage Karl Meersman.

The Gallery: Karl Meersman (11 april tot 31 mei)

Karl Meersman (1961) volgde de richtingen figuur, publiciteit en prentkunst aan verschillende academies, maar debuteerde als cartoonist en sneltekenaar. Momenteel is hij de vaste cartoonist van het weekblad Trends-magazine. Via tentoonstellingen en eerste prijzen verwierf hij bekendheid als grafisch kunstenaar. Sinds 1991 leidt hij samen met zijn broer Ben het atelier ‘Meersman Illustrators & Designers’ in Temse.

Karl zal zijn cartoons van bekende figuren ten toon stellen. Als ingeschrevene op deze newsletter bent U van harte welkom op de vernissage op 10 april om 19u30. Deze zal ingeleid worden door Roel Van Bambost. De plaatsen zijn gelimiteerd voor deze vernissage dus reserveren is wel noodzakelijk.
The Gallery: Kaat Tilley. (nog tot 31 maart)

Dat Kaat Tilley meer in haar mars heeft dan kleding en juwelen bewijst ze andermaal met de belgische premiere van haar schilderijen. Nog tot 31 maart kan U haar werken bewonderen. De tentoongestelde werken zijn eveneens te koop.


In de kunstgalerij zijn er naast exposities ook andere evenementen. Indien U een onderwerp heeft dat U ons graag zou zien behandelen of U zou graag een bepaalde kunstenaar zien exposeren dan kan U dit ons altijd laten weten door ons een mailtje met meer details te sturen.
Fashion, in deze editie: Dirk Bikkembergs

Dat Dirks vader beroepsmilitair was valt niet af te leiden uit de sensuele vrouwen zomercollectie.

Lederen vesten, open bloesjes en topjes of charmante broeken accentueren de vrouwelijkheid. U kan op de site een voorsmaakje krijgen van de collectie en de bijpassende schoenen.

Deze week zijn trouwens de eerste zomerschoenen geleverd en zijn er nog stukken geleverd waaronder eveneens enkele witte bloesjes.

Accessoires: Kuppers en Verheyden

Alle tassen zijn ontstaan nadat ze in 2001 geselecteerd werden voor 'Toegepast 7', een prijs van Provincie Limburg voor afstuderend talent. Met het geld die ze daarvoor ontvingen maakten ze 'Collection 1'.

De avondtassen, Gladys, Libelya en Delayla, uit semi-glanzend boxleder zijn ontworpen met een sterke vrouw in gedachten. De hoofdrol is weggelegd voor de lederen koord uit één stuk die dienst doet als sluiting, draagriem en decoratie. De rode voering geeft het geheel een uitdagend karakter en zorgt ervoor dat de spullen van de dames beter gevonden kunnen worden.

Alle gebruikte materialen komen uit Vlaanderen, zelfs het leder wordt hier gelooid.
Kleding Kunst Juwelen Accessoires Producten
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat U zich ingeschreven heeft via de website van Ingrid Van Renterghem. Mocht U niet langer onze nieuwsbrief willen ontvangen klik dan hier en we verwijderen U uit ons email bestand.
Ingrid Van Renterghem, Kortrijksesteenweg 224, 9830 Sint-Martens-Latem, 09/240.11.11
Open: van dinsdag tot vrijdag: 11u - 19u, zaterdag: 11u - 18u, zondag: 13u - 18u.
Kaat Tilley - Dirk Bikkembergs - Sofie d'Hoore - Jean Paul Knott - marien perez - Christophe Coppens
Wouters & Hendrix - Kaat Tilley Jewels - Ilse De Keulenaer - Kuppers en Verheyden
Mer du Nord - Rue Blanche - Vranken - Daskalidès - Decant'Air - Brésor - Eaulala