Newsletter

 • 22 - 23 oktober: Herfst Opendeurdagen
 • Special Martin Margiela
 • Modefotograaf Roger Dyckmans
 • Aanpassing openingsuren
 • Outlet

Nieuwe openingsuren
Week: 10.00 - 18.30
Zaterdag: 10.00 - 18.30
Zondag:   Sluitingsdag

Vrijdag 22 tot zaterdag 23 oktober: herfst - opendeurdagen

De winter staat voor de deur. Of U nu naar de zon of naar de sneeuw trekt , gezellig thuis blijft of gaat feesten, bij ons vindt U een leuke outfit van een Belgisch ontwerper waarmee U steeds comfortabel, exclusief en tijdloos gekleed gaat.

Wij bieden U ook een ruime keuze aan accessoires aan; handtassen, laarzen, schoenen, juwelen…

Betty Van Hyfte (nagelstylliste) en Helga Vande Velde (permanente make-up) zullen u graag uit de doeken doen hoe uw handen en gezicht er nog mooier kunnen uitzien!

Programma:

 • Vrijdag: Late Night Shopping vanaf 10u00 tot 23u00 met een glaasje champagne. Nagelstyliste vanaf 14u00.

  De lounge is open, terwijl u rustig past kunnen uw partner of vrienden in een gezellige atmosfeer een glaasje nuttigen. De bar is gevuld met Belgische biertjes en champagne van het Belgisch huis Vranken. De dames kunnen tussen 14u00 tot 16u00 en tussen 18u00 tot 22u00 bij de nagelstyliste op de eerste verdieping terecht voor een demo en /of bijkomende inlichtingen van de verschillende technieken die er gebruikt worden.

 • Zaterdag: glaasje champagne + beauty programma (nagelstyliste + visagiste)

  Wij verwelkomen u met een glaasje champagne. U kan tevens op zaterdag de nagelstyliste + de visagiste tussen 15u00 en 18u00 aan het werk zien. Zij zullen uw vragen graag beantwoorden of U kan ons eveneens uw vragen mailen.

Uiteraard kan u gedurende deze 2 dagen de nieuwe wintercollectie bekijken en passen of advies vragen aan onze modeconsulenten indien u dat wenst.

Special: Martin Margiela '4'

Na jarenlang voor Hermes getekend te hebben bracht Martin Margiela vorig seizoen de eerste maal zijn eigen toplijn uit die het cijfer '4' meekreeg. Omdat deze collectie meer dan het ontdekken waard is wordt er in oktober extra aandacht aan besteed.

Nieuw dit seizoen is de uitbreiding van de accessoires. Naast de schoenen en de laarzen zijn er deze winter ook de met zijde gevoerde lederen handschoenen, manchetten die aan truitjes worden geknoopt (trompe l' œuil - effect), riemen in leder of in wol om over kleedjes te dragen en sjaals in cachemire.

De exclusieve Martin Margiela ‘4’ jeansbroeken met bijpassende jeans laarzen zijn ook gearriveerd!

Martin Margiela

Martin Margiela

Martin Margiela

Martin Margiela

Modefotograaf Roger Dyckmans

Na 25 jaar stelt deze bekende modefotograaf eindelijk nog eens tentoon. Voor deze uitzonderlijke expositie maakte hij een selectie van zijn beste werken. De foto's zijn bovendien ook te koop, per stuk of per serie.

Aanpassing openingsuren

Op verzoek van verschillende klanten zullen we een uurtje vroeger openen dus van 10u00 tot 18u30. Ook op zaterdag gelden dezelfde openingsuren. Onze nieuwe sluitingsdag is de zondag en feestdagen.

Voor speciale evenementen en gelegenheden zullen wij wel nog open zijn op zondag, deze worden dan steeds op voorhand aangekondigd.

Roger Dyckmans


Private View Wintercollectie

Op 16 september hielden we een private view van de wintercollectie en een avant première van de Gold Collectie van Kaat Tilley. Het werd een gezellige avond waar we eveneens beelden van hebben.

Binnenkort zetten we de fotoshow van het evenement op de site. Er werd ook een DVD opgenomen van de show. Klik hier indien U geļnteresseerd bent om een copij van deze DVD te bekomen.Outlet


Kleding Kunst Juwelen Accessoires e-Outlet
© Ingrid Van Renterghem, Kortrijksesteenweg 224, 9830 Sint-Martens-Latem, 09/240.11.11

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat U of iemand met uw emailadres zich ingeschreven heeft via de website van Ingrid Van Renterghem. Mocht U niet langer onze nieuwsbrief willen ontvangen klik dan hier en we verwijderen U uit ons email bestand.