Reminder Herfstweekend

  • Vrijdag 22 oktober
  • Zaterdag 23 oktober
  • Aanpassing openingsuren
  • Outlet

Nieuwe openingsuren
Week: 10.00 - 18.30
Zaterdag: 10.00 - 18.30
Zondag:   Sluitingsdag

De winter staat voor de deur. Of U nu naar de zon of naar de sneeuw trekt , gezellig thuis blijft of gaat feesten, bij ons vindt U een leuke outfit van een Belgisch ontwerper waarmee U steeds comfortabel, exclusief en tijdloos gekleed gaat.

Wij bieden U ook een ruime keuze aan accessoires aan; handtassen, laarzen, schoenen, juwelen…

Betty Van Hyfte (nagelstylliste) en Helga Vande Velde (permanente make-up) zullen u graag uit de doeken doen hoe uw handen en gezicht er nog mooier kunnen uitzien!

Vrijdag 22 oktober vanaf 10u00 tot 23u00

Wij verwelkomen u met een glaasje champagne.

De lounge is open, terwijl u rustig past kunnen uw partner of vrienden in een gezellige atmosfeer een glaasje nuttigen. De bar is gevuld met Belgische biertjes en champagne van het Belgisch huis Vranken.

De dames kunnen tussen 14u00 tot 16u00 en tussen 18u00 tot 22u00 bij de nagelstyliste op de eerste verdieping terecht voor een demo en /of bijkomende inlichtingen van de verschillende technieken die er gebruikt worden.

 

Zaterdag 23 oktober vanaf 10u00 tot 18u00

Wij verwelkomen u met een glaasje champagne.

U kan tevens de nagelstyliste + de visagiste aan het werk zien tussen 15u00 en 18u00.

Zij zullen uw vragen graag beantwoorden of U kan ons eveneens uw vragen mailen.

 

Uiteraard kan u gedurende deze 2 dagen de nieuwe wintercollectie bekijken en passen of advies vragen aan onze modeconsulenten indien u dat wenst.

 


Aanpassing openingsuren

Op verzoek van verschillende klanten zullen we een uurtje vroeger openen dus van 10u00 tot 18u30. Ook op zaterdag gelden dezelfde openingsuren. Onze nieuwe sluitingsdag is de zondag en feestdagen.

Voor speciale evenementen en gelegenheden zullen wij wel nog open zijn op zondag, deze worden dan steeds op voorhand aangekondigd.

 

Winter 2005


Outlet


Kleding Kunst Juwelen Accessoires e-Outlet
© Ingrid Van Renterghem, Kortrijksesteenweg 224, 9830 Sint-Martens-Latem, 09/240.11.11

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat U of iemand met uw emailadres zich ingeschreven heeft via de website van Ingrid Van Renterghem. Mocht U niet langer onze nieuwsbrief willen ontvangen klik dan hier en we verwijderen U uit ons email bestand.