Vier moeder met champagne.
Sint-Martens-Latem:
- Open op zondag 8 mei
- Het boek 'vrouw' bij ons te koop
- Nieuwe accessoires
- Tentoonstelling

Kouter:
- Outlet / stockverkoop kleding en juwelen
- Uitverkoop Mariën Perez
- Nieuwe collectie Sabeth
Openingsuren Sint-Martens-Latem
maandag tot zaterdag: 10.00 - 18.30
Elke 1ste zondag: 13.00 - 18.00


Openingsuren Kouter
woensdag, donderdag: 14.00 - 18.00
vrijdag, zaterdag: 10.00 - 18.00


Moederdag vieren we op zaterdag 7 & zondag 8 mei met champagne.

De champagne die we schenken is de u ondertussen welbekende demoiselle, tête de cuvée van van het Belgisch huis Vranken. Bij ons te koop aan € 29.

Een origineel cadeau: het gesigneerde boek 'vrouw':


Lieve Blancquaert en Betty Mellaerts sloegen de handen in elkaar om vrouwen na hun 40ste te portretteren, zowel in beeld als in tekst.

Het resultaat is een vlot lezend en mooi ogend boek dat nu - gesigneerd - te koop is voor € 24.

Klik hier om uw exemplaar te reserveren.
Accessoires

Nieuw bij Ingrid Van Renterghem zijn de exclusieve accessoires van Xavier Delcour! Naast eigenzinnige hebbedingetjes zoals lederen halskettingen, broches (beiden "heart-shaped) en logo-armbanden is er ook een "soiree"-gedeelte: handtasjes in croco of in satijn, metalen halskettinkjes en een lurex broche. Praktisch is de "card necklace"; niet alleen voor creditcards maar ook voor uw nieuwe identiteitskaart.

Vanaf vrijdag ligt de 1ste juwelencollectie van Isabelle l'Enfant in de winkel, nl l'ivresse des sens. Zij gebruikt materialen zoals gepolijst zilver en zwart zilver.Uiteraard vindt u nog stukken van de zomers-oosters getinte juwelencollectie van Wouters & Hendrix en de hand-made kettingen uit natuurlijke materialen van La-Bas.


Nieuwe exposities

Anita Galle, ° 1959
Seksuoloog-psychotherapeut, is al jaren bezig met kleur en vorm. Sinds geruime tijd ontdekte ze een nieuwe taal in het schilderen.
‘Some peopie use an umbrella when it rains’ is de titel die ze koos voor deze tentoonstelling. Het drukt de richting uit van waaruit en waarheen ze schildert. Ze houdt van het leven in al zijn facetten, er zijn veel trieste dingen, er is duisternis, maar de kleur wil ze laten overwinnen.

Mieke Selleslagh
stelt nieuw werk tentoon in warme zomerkleuren: potten in keramiek, iedere créatie is hand gemaakt volgens de oude Japanse raku techniek waarbij vuur, rook en water een geraffineerd spel spelen met de klei en het glazuur. Te koop vanaf € 220.

Kouter.


Uitzonderlijke uitverkoop Mariën Perez aan bodemprijzen.

Permanente stockverkoop uit zowel zomer - als wintercollecties aan uiterst interessante condities in onze outlet shop op de Kouter.

Ontdek nu ook de nieuwe zomercollectie van Sabeth.

U kan op de site een deel van het aanbod bekijken en zelfs al uw stuk reserveren via het internet: www.e-outlet.be


Kleding Kunst Juwelen Accessoires Kouter

Ingrid Van Renterghem, Kortrijksesteenweg 224, 9830 Sint-Martens-Latem, 09/240.11.11
Open: van maandag tot vrijdag: 11u - 19u, zaterdag: 11u - 18u, zondag: 13u - 18u.

Martin Margiela - Dirk Bikkembergs - Sofie d'Hoore - Chris Janssens - Xavier Delcour - Just in Case - Christophe Coppens - Wouters & Hendrix - Nathalie Verlinden - Ilse De Keulenaer - Kuppers en Verheyden - Ellen Verbeek - Walter Lecompte - Sabeth - A.F. Vandevorst - Fabiaan Van Severen

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat U of iemand met uw emailadres zich ingeschreven heeft via de website van Ingrid Van Renterghem. Mocht U niet langer onze nieuwsbrief willen ontvangen klik dan hier en we verwijderen U uit ons email bestand.