Cuba vormt de basis voor een wervelende modeshow

Cuba heeft de kleurrijkste, hartstochtelijkste, grilligste en rijkste geschiedenis van de eilanden van de Caribische archipel.

Het wilde fundament werd in de 18de eeuw gelegd toen de piraten en boekaniers er hun voorraad taffia kwamen inslaan. Deze rum brandde in de keel en gaf vechtlust. In de tweede helft van de 19de eeuw evolueerde deze naar een verfijndere rum met een zachter en subtieler boeket: de Ron Superior.

Terzelfdertijd ontstond eveneens een ander typisch kenmerk van Cuba: de muziek waarmee de rum onverbrekelijk is verbonden.

De Antwerpse mode ontwerpster Chris Janssens inspireerde zich op dit kleurrijk en passioneel eiland om haar zomercollectie te ontwerpen. Tijdens een wervelende modeshow zullen haar mannequins haar collectie voorstellen. Chris Janssens zal persoonlijk het défilee leiden om alle silhouetten perfect tot hun recht te laten komen.

Na de show gaat het feest gewoon verder: Life Cuban Music door 4 professionele Cubaanse artiesten die het beste van zich zelf zullen geven.

De drank is voor de gelegenheid niet exclusief Belgisch: de Ron Superior Havana Club vormt de basis van verschillende Cubaanse coctails.

Kortom, donderdagavond (22 mei om 19u30) is een avond die U, samen met de andere aanwezige Belgische mode fanaten, NIET mag missen. Mocht U nog niet gereserveerd hebben dan kan U dit hier nog eventjes.

Kleding Kunst Juwelen Accessoires Producten
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat U of iemand met uw emailadres zich ingeschreven heeft via de website van Ingrid Van Renterghem. Mocht U niet langer onze nieuwsbrief willen ontvangen klik dan hier en we verwijderen U uit ons email bestand.
Ingrid Van Renterghem, Kortrijksesteenweg 224, 9830 Sint-Martens-Latem, 09/240.11.11
Open: van dinsdag tot vrijdag: 11u - 19u, zaterdag: 11u - 18u, zondag: 13u - 18u.
Kaat Tilley - Dirk Bikkembergs - Sofie d'Hoore - Chris Janssens - Jean Paul Knott - marien perez - Christophe Coppens
Wouters & Hendrix - Kaat Tilley Jewels - Ilse De Keulenaer - Kuppers en Verheyden
Mer du Nord - Rue Blanche - Vranken - Daskalidès - Decant'Air - Brésor - Eaulala