Wintercollecties toegekomen.

  • Voorwoord
  • Nieuwe merken: Natan, Bruno Pieters, Laurenzo Lebon, e-Close
  • Wintercollecties toegekomen
  • Dit weekend ook open op zondag van 13.00 tot 18.00
  • Zomer 2005 nu beschikbaar in Gent


Voorwoord

Het voorbije seizoen hadden wij het genoegen u 4 nieuwe merken aan te kondigen (Veronique Branquinho, Just in Case, Martin Margiela 6, Xavier Delcour) dit seizoen komen er nog een paar belangrijke mooie merken bij.

Nieuwe merken

.NATAN
Edouard Vermeulen, bezieler van het huis Natan, is de verpersoonlijking van het label (elegantie, made in Belgium).


.BRUNO PIETERS
Zie volgende nieuwsbrief


.e-CLOSE
Is een samenwerking tussen Walter Lecompte, Olivia Hainault en Emmanuel Laurent (La Cambre)
Mantels, vesten, kort en lang, combinaties van bont met leder, bont met stof. Meer info in een volgende nieuwsbrief.


.LAURENZO LEBON
Is één van de 1ste "vruchten" van La Cambre die in het kielzog van de 6 van Antwerpen furore maakt. Zijn handtassen zijn zo ontworpen dat ze zich aanpassen aan het lichaam van de vrouw die ze draagt. Een Belg die zonder schroom tot de "groten" behoort
Wintercollecties toegekomen.NATAN
Natan staat deze winter voor vernieuwing! De collectie is een nieuwe interpretatie van de haute couture van de fifties. Kortere jasjes, iets langere rokken en vooral luxe stoffen geschikt voor zowel overdag als voor 's avonds. De Natan collectie is een eerbetoon aan de vrouwelijkheid.


.VERONIQUE BRANQUINHO
Black is back, wat qua statement kan tellen na een kleurrijk zomerseizoen. De volledige wintercollectie werd in zwart geshowd, zodat extra nadruk kwam op nieuwe snitten, nieuwe vormen en nieuwe details. Typerend voor het seizoen zijn de tailoring, de trompe l'oeil-effecten en de luxueuze stoffen.


.MARTIN MARGIELA 4
Tijdloze pure klasse, dat is wat de stijl van de 4 uitstraalt. Cashmere, zijde en zijde mouseline zijn steeds aanwezig in deze collecties. De wollen cashmere mantels zijn een streling voor het oog.
4 is niet "martin" maar "margiela" met hoofdletter!


.MARTIN MARGIELA 6
Dit seizoen wordt de 6 lijn verrijkt met meer kleur, meer prints en meer details - altijd met de typische margiela codes : de witte stiksels in de naden van jersey en breisels, het witte stiksel in de rug en de uitvergrootte 6 op het label. MM6 is de essentie van de margiela wereld vanuit een nieuwe hoek ; basic, maar fris en vitaal


.ANNEMIE VERBEKE
Blijft trouw aan haar sterke punten, maar weet te verrassen door apart kleurgebruik en accessoires. Op de 1ste plaats is er natuurlijk tricot; cashmere cardigans en truien in citrusgeel en oranje; jersey-wol in zwart of grafisch zwart-wit; een softwool thema in beige-zwart. Daarnaast vernieuwende rokken in tafta of cotton-mix. Nieuw zijn hoedjes en handtasjes in geglazuurd leder.


.CHRIS JANSSENS
Een eclectische winter met fijne zijde uit indië, en streelzachte cashmere uit china. de collectie wordt verrijkt met bloemenprints en parels die soms ook als broches dienen. Elke outfit is eigentijds geraffineerd, sensueel maar absoluut draagbaar.


.DIRK BIKKEMBERGS
Zijn exclusieve black label for women staat voor "sport couture". Dit seizoen is de inspiratie luxe-skioorden: dikke breisels in cobaltblauw, felrose en wit zijn must-haves. Het paradepaardje is een cobaltblauwe daim blouson mét capuchon.


.JUST IN CASE
Een uitgebreide keuze van tricot pulls in een waaier van kleuren gecombineerd op zijden of katoenen plooirokjes. Zijde gesatineerde kleedjes met of zonder print met ruche onderrokjes geven een feestelijke impressie.Het hangt er maar vanaf hoe je het voorstelt!


.SOFIE D'HOORE
We ontdekken lange ballerinarokken in katoenorgandi, brede flanellen broeken die mannelijk aandoen en gedragen worden met grote ineen gedraaide truien of nauw aansluitend tricot in marineblauwe, roodoranje, parelgrijze en antraciet merinoswol.Loszittende broeken à la Hepburn (met aanpassende taille, vloeiende en wijde pijpen) in 100% katoen worden gecombineerd met tweekleurige dubbele vesten...


Natan
Natan

Annemie verbeke
Annemie Verbeke


Dirk Bikkembergs
Dirk Bikkembergs


Chris Janssens
Chris Janssens


Just In Case
Just In Case


Sofie d'Hoore
Sofie d'Hoore


Veronique Branquinho
Veronique BranquinhoKleding Kunst Juwelen Accessoires Kouter
Ingrid Van Renterghem
Kortrijksesteenweg 224
9830 Sint-Martens-Latem
09/240.11.11
Open:
maandag tot zaterdag: 10u - 18.30
Elke eerste zondag van 13.00 tot 18.00
Ingrid Van Renterghem
Kouter 176
9000 Gent
09/225.06.20
Open:
woensdag - donderdag: 13u - 18.00
vrijdag - zaterdag: 10u - 18.00
Martin Margiela - Veronique Branquinho - Annemie Verbeke - Natan - Dirk Bikkembergs - Sofie d'Hoore - Chris Janssens - Xavier Delcour - Just in Case - Christophe Coppens - Wouters & Hendrix - Nathalie Verlinden - Ilse De Keulenaer - Kuppers en Verheyden - Ellen Verbeek - Walter Lecompte - Sabeth - A.F. Vandevorst - Fabiaan Van Severen - Lieve Van Gorp - Lorenzo Lebon - Bruno Pieters

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat U of iemand met uw emailadres zich ingeschreven heeft via de website van Ingrid Van Renterghem. Mocht U niet langer onze nieuwsbrief willen ontvangen klik dan hier en we verwijderen U uit ons email bestand.