Tijd om uw zomergarderobe aan een check up te onderwerpen.

Bent U vorig weekend ook fervent in de zomerkleerkast gedoken? Waarschijnlijk wel, gezien de tropische temperaturen was dit een ideaal moment om met de zomercollectie naar buiten te komen.

U kan deze kleren extra in de verf zetten door ze op te fleuren met een accessoire: een hoed, een bloem, originele handschoenen en handtassen of een sjaal. Vertrekt U binnenkort op vakantie dan kan een zomerhoedje zeker van pas komen.


De vraag is natuurlijk:'welke accessoires passen waarbij?'


U kan het antwoord op deze vraag te weten komen door van een unieke gelegenheid gebruik te maken om U door de accessoire 'specialist' Christophe Coppens onder handen te laten nemen op zaterdagnamiddag 14 juni. Hij zal U vrijblijvend adviseren welke accessoires het best bij U passen.Mogen wij U wel vragen om te reserveren.


Laatste evenement: Cuba Calling

De recepten van de cocktails.
De foto reportage van de cuba calling night.


Volgende evenementen

15/06/2003: concert Koen De Cauter Trio.
22/06/2003: concert Roland en Steven De Bruyn.
03/07/2003: Voorstelling laatstejaars werken van de Academie voor Schone Kunsten Gent (optie mode en textiel) en Antwerpen (juweel & smeedkunst)


Nieuwe Expositie

Gedurende juni stelt de kunstenaar Hugo De Leener tentoon.

Hij maakt installaties die steeds refereren naar de ruimte zelf waarvoor ze ontworpen zijn, en hij heeft een uitsluitende voorkeur voor trans-parante "edele" materialen als glas, hout, was, koper en zink.Kleding Kunst Juwelen Accessoires Producten
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat U of iemand met uw emailadres zich ingeschreven heeft via de website van Ingrid Van Renterghem. Mocht U niet langer onze nieuwsbrief willen ontvangen klik dan hier en we verwijderen U uit ons email bestand.
Ingrid Van Renterghem, Kortrijksesteenweg 224, 9830 Sint-Martens-Latem, 09/240.11.11
Open: van dinsdag tot vrijdag: 11u - 19u, zaterdag: 11u - 18u, zondag: 13u - 18u.
Kaat Tilley - Dirk Bikkembergs - Sofie d'Hoore - Chris Janssens - Jean Paul Knott - marien perez - Christophe Coppens
Wouters & Hendrix - Kaat Tilley Jewels - Ilse De Keulenaer - Kuppers en Verheyden
Mer du Nord - Rue Blanche - Vranken - Daskalidès - Decant'Air - Brésor - Eaulala