ModeOutlet open op zondag
11/12 & 18/12 van 13u tot 18u

Om nog rustig uw outfit voor kerstmis of nieuwjaar uit te kiezen, is de Kouter extra open op 11 en 18 december van 13uur tot 18uur.

In onze collecties treft u waarschijnlijk net dat ene stukje - uiteraard aan “Onze Prijs” - dat nog ontbrak in uw garderobe.

Een leuk geschenk is zeker te vinden in de juwelencollecties van Wouters en Hendrix en La-Bas. De sjaals, hoeden en handschoenen van Christophe Coppens worden stillaan collector items.

Speciaal voor de feesten kunnen wij u tevens de huidige wintercollecties van Sabeth en Just in Case ten zeerste aanbevelen. Er zijn prachtige stukken te vinden waarin u zeker zal schitteren. Er zijn lange jurken en rokken, cache-coeurs en elegante ensembles te vinden in zwart met een subtiele glans, parelrijs en roze. Een rok vervaardigd in een bronskleurige taft gecombineerd met een bijpassend topje en een zijden sjaal is zeker een succes.

De rok in tule, tot net onder de knie en verkrijgbaar in de kleuren fushia en zwart, is een topper voor dit seizoen.

U bent op de andere dagen, van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 10uur tot 18uur tevens hartelijk welkom en ten alle tijde kan u vrijblijvend komen passen. Wij staan u graag bij met ons deskundig advies.


Ingrid Van Renterghem
Kortrijksesteenweg 224
9830 Sint-Martens-Latem
09/240.11.11
Open:
maandag tot zaterdag: 10u - 18.30
Elke eerste zondag van 13.00 tot 18.00
Outlet Store
Kouter 176
9000 Gent
09/225.06.20
Open:
dinsdag - zaterdag:
10u - 18.00
Martin Margiela - Veronique Branquinho - Annemie Verbeke - Natan - Dirk Bikkembergs - Sofie d'Hoore - Chris Janssens - Xavier Delcour - Just in Case - Christophe Coppens - Wouters & Hendrix - Nathalie Verlinden - Ilse De Keulenaer - Kuppers en Verheyden - Ellen Verbeek - Walter Lecompte - Sabeth - A.F. Vandevorst - Fabiaan Van Severen - Lieve Van Gorp - Lorenzo Lebon - Bruno Pieters

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat U of iemand met uw emailadres zich ingeschreven heeft via de website van Ingrid Van Renterghem. Mocht U niet langer onze nieuwsbrief willen ontvangen klik dan hier en we verwijderen U uit ons email bestand.