INGRID VAN RENTERGHEM
  • Zondag 5 maart open van 13.00 tot 18.00
  • Donderdag 9 maart event met Edouard Vermeulen (NATAN)
  • Donderdag 9 maart vernissage fotograag Kurt Van Der Elst
  • Vanaf nu: schoonheidsprodukten BY TERRY

Op zondag 5 maart is de winkel in Sint-Martens-Latem open van 13.00 tot 18.00 zodat u in alle rust de zomercollecties kan aanpassen.

Edouard Vermeulen Donderdag 9 maart vanaf 19.30
Een avond met Edouard Vermeulen, NATAN


NATAN wordt ontworpen door de vermaarde Belgische couturier Edouard Vermeulen. Hij ontwierp de bruidsjurk van onder andere Prinses Mathilde en vele andere beroemdheden.

Zijn stijl is elegant, vrouwelijk, sierlijk en esthetisch.

Die avond kan u persoonlijk met hem en zijn NATAN-collectie kennis maken.

Deelname enkel op reservatie (zie onderaan)

Jazztrio Donderdag 09 maaart vanaf 19.30
vernissage tentoonstelling fotografie Kurt Van der Elst


Kurt Van der Elst debuteerde als fotograaf van het Nieuwpoorttheater en werkte onder meer voor DAS-theater, Victoria, HetPaleis, TG Amsterdam, de Vlaamse Opera, Les Ballets C. de la B., Hush Hush Hush en Theater Zuidpool. De foto's die Van der Elst maakt staan echter op zichzelf.

Zijn beelden zijn uit het (theater)leven gegrepen, maar zien er niet theatraal uit. Het lijken dagelijkse taferelen maar zijn altijd geŽnsceneerd. Dat doet geen afbreuk aan hun kwaliteit. Ze vertonen coherentie los van de theatercontext.

By Terry Lancering beauty and make-up producten, BY TERRY

Journalisten noemen haar de overgetalenteerde make-up specialiste of een goeroe van de kleuren. De vrouwen die dagelijks haar producten gebruiken bestempelen deze als revoluties.

Terry begon haar carrière als internationaal gerenommeerde maquilleuse. Ze werkte met fotografen als Guy Bourdin, Helmut Newton, Sarah Moon, en andere voor magazines als Vogue

Zij werkte 15 jaar voor Yves Saint Laurent en lanceerde vanaf 2001 haar eigen lijn.

Donderdag 09 maart

Champagne: Demoiselle tête du Cuvée.
Versbereide Japanse hapjes door Het Rijstbureau.
Muziek door het JazztrioLimited entrance only on reservation
Beperkte toegang enkel op reservatie
Entrée limitée sur réservation

CLICK HERE


Reservation* by paying € 12 pp on 001-3822547-47
with comment Edouard Vermeulen and your name

* Het aantal deelnemers is gelimiteerd. Na ontvangst van uw betaling zullen wij, indien u nog kan participeren, u per mail uw reservering bevestigen. Pas na deze bevestiging is uw deelname gereserveerd. Mochten wij uw deelname niet kunnen weerhouden dan zullen we vanzelfsprekend uw deelname terugstorten.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat U of iemand met uw emailadres zich ingeschreven heeft via de website van Ingrid Van Renterghem. Mocht U niet langer onze nieuwsbrief willen ontvangen klik dan hier en we verwijderen U uit ons email bestand.