Kleding Kunst Juwelen & Accessoires Make-up & Beauty Kouter
In de kijker
Laat ons je contactgegevens na en wij brengen je geregeld op de hoogte via onze Nieuwsbrief
nieuwsbrief archief
Site Search


  

WANNEER MODE CULTUUR WORDT
België heeft sinds jaren een sterke mode reputatie opgebouwd sinds het aantreden van “de zes van Antwerpen”.
Sindsdien is een belangrijke groep ontwerpers in hun voetsporen getreden en hebben zij naam en furore gemaakt in alle hoeken van de wereld. Mode...dit is Belgisch is dan ook een begrip geworden.
In een prachtig en ruim pand aan de Kortrijksesteenweg 224 te Sint-Martens-Latem dacht Ingrid Van Renterghem dan ook het concept uit van een modezaak waar een aantal belangrijke Belgische ontwerpers, zowel sinds lang gevestigde namen als nieuwere talenten, in een ruime keuze terug te vinden zijn.
Juwelen, accessoires, schoonheidsproducten en make-up maken het aanbod compleet.
Naast de uitgebreide collecties werd er ook een aangename lounge voorzien waar de klant een drankje kan nuttigen en even kan verpozen terwijl de partner kiest.
Het geheel werd vervolledigd met een tentoonstellingsruimte waar Belgische artiesten regelmatig hun werken voorstellen.

Na de eerste jaren uitsluitend topmode voor de dames te hebben aangeboden is er nu ook een ruime keuze aan kleding en accessoires voor mannen, uiteraard ook weer van gerenommeerde Belgische ontwerpers.

Aan de Kouter 176 te Gent werd in 2005 de outlet store geopend waar de modellen van vorige seizoenen aan heel interessante prijzen aangeboden worden naast een ruime keuze aan nieuwe commerciŽlere Belgische mode aan aantrekkelijke voorwaarden.